Η εταιρια μας

Η KAS LIFT ιδρύθηκε το Μάρτιο 2005 από τον Σταύρο Κανατά μετά από 15 έτη Εμπειρία στο χώρο των ανελκυστήρων σε μια από της μεγαλύτερες εταιρείες ανελκυστήρων παγκοσμίως.

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην μελέτη, εγκατάσταση ,τεχνική υποστήριξη και συντήρηση παντός τύπου ανελκυστήρων και γενικότερα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στις οριζόντιες και κάθετες μεταφορές ατόμων και φορτίων.

Με αρχές την συνέπεια, αξιοπιστία, εργατικότητα, ταχύτητα, σωστή συνεργασία αλλά και άψογη τεχνική και οικονομική μελέτη μεγαλώνει με γοργούς ρυθμούς.

Τα πιστοποιημένα προϊόντα και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικόπου απασχολεί αποτελούν εγγύηση ασφαλούς λειτουργίας των συστημάτων.

Κύριος στόχος της εταιρείας είναι οι αποτελεσματικές λύσεις που ικανοποιούν τις ανάγκες και απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου αλλά και τις σύγχρονες ανταγωνιστικές επιχειρήσεις.

Διακρίνεται για την:

  • Ποιότητα κατασκευής με εγγύηση των εξειδικευμένων συνεργείων μας.
  • Αποπεράτωση έργων σε προκαθορισμένο χρόνο χωρίς καθυστέρηση.
  • Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία με επιτυχημένη πορεία και ευχαριστημένους πελάτες.

H εταιρεία μας έχοντας πάντα την καλή οργάνωση και εξυπηρέτηση των μόνιμων πελατών της καθώς και των μελλοντικών, έχει εγκαταστήσει και εφαρμόσει σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001: 2000.